Gezocht: HBO/WO Stagiair(e)

GEZOCHT: HBO/WO student stagiair(e). MDL agro biedt een interessante stage met betrekking tot precisielandbouw.

Ben jij een student of studente met interesse in precisielandbouw?

MDL agro is opzoek naar een HBO student met een agrarisch georiënteerde studierichting zoals: bedrijfskundedier en veehouderij of akkerbouw. Daarnaast is een software gerichte opleiding ook mogelijk. MDL agro is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van precisielandbouw en werkt mee aan vele projecten waar plaats is voor HBO/WO studenten. Tijdens de stage zal je meegaan als assistent copiloot voor het vliegen met drones en data verzamelen en verwerken voor verschillende projecten. Naast deze werkzaamheden zul je ook veel bijeenkomsten, vergaderingen, beurzen en bedrijven bezoeken.

Binnen de stage kunnen we ook kijken naar een bedrijfsspecifieke opdracht op het gebied van precisielandbouw. Denk hierbij aan het onderzoek doen naar bepaling van bodemkwaliteit vanuit de lucht. Literatuurstudies naar gewasindexen. Softwareoplossingen ontwikkelen in gis programma’s, etc.

MDL agro is onderdeel van Dronewerkers en heeft daar mee een breed netwerk in de precisielandbouw. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact met op MDL agro.

peter@mdlagro.nl of 06-46 61 85 85

MDL agro precisielandbouw stage